Homemade salami
Salami obtained from a mixture of only meats belonging to pigs born, raised and slaughtered in Italy. Slow seasoning. Very soft on the palate and with a delicate taste, packaged in a gentle casing, as per the Emilian norcina tradition
Characteristics
Our salami is made from a mixture of meats from pigs entirely born, raised and slaughtered in Italy. The mixture is stuffed into a budello gentile casing, and tied off by hand with natural fibre twine. It is aged slowly and naturally. Very soft on the palate, with a delicate flavour.
More info
Comes in sizes from 500 to 900g. Keep in the fridge. To be consumed after peeling and slicing
Mi ? piaciuto come sapore
Avrei voluto un po pi? morbido e pi? facile d\'affettare
Buonasera, abbiamo letto il suo commento e, sebbene felici che il nostro salame l'abbia soddisfatta come gusto, ci dispiace che non abbia trovato il giusto grado di stagionatura per lei.
Poich? sono tutti prodotti artigianali, non ce n'? uno uguale all'altro, ma, se dovesse capitare l'occasione di un altro ordine, Le raccomando di scrivere nelle note la richiesta con il grado di stagionatura che pi? Le piace. Faremo sicuramente il possibile per esaudire il suo desiderio.